;

Milyen a jó beltéri játék?

 In Egyéb

Avagy válasszunk okosan, hogy később is legyen mivel játszania a gyerekeknek

Hasznos beltéri játékok otthonra

Ha az interneten keresgélünk, akkor sok-sok remek ötletet találunk arra, hogy milyen a jó gyerekjáték, de vajon figyelünk is ilyenkor arra, hogy az valóban jó játék?

Összegyűjtöttünk 5 tippet, amit mi tapasztaltunk.

1.ÉRTÉKÁLLÓSÁG: ez alatt az ár és a valódi érték arányát értjük. Vajon az a játék, amit megvettünk, mert nagyon de nagyon tetszett a kislányunknak, kisfiunknak, az értékében is olyan jó? Olyan játék ez csak, amit egyszer megveszünk, és nagyon sokba került, és nem is játszik vele a gyerek? Tudjuk, hogy nagyon nehéz így dönteni, hiszen millió színes reklámmal találkoznak a gyerekek, de mi is sokszor megpróbáljuk a lehetetlent, és megpróbáljuk lebeszélni őket az olyan játékokról, melyek értéke nem igazán áll összhangban az árával.

2.ÉLETTARTAM: bizonyára ti is tapasztaltátok, hogy ma már nem olyan hosszú élettartalmúak a játékok, hiába vigyázunk rájuk: a játék vadászrecpcsinek letörik a szárnya már annyitól, hogy elejti a kisgyerek vagy éppen a játék babának két fésülés után kihullik a haja – és akkor most a nagyon szélsőségekről beszéltünk. A játékok élettartama nagyon fontos szempont, mi azt tanácsodljuk, hogy mielőtt megvásároltok valamit, nézzétek meg a véleményeket, az értékeléseket, mert azok nagyon sokat segítenek.

3.JÁTSZHATÓSÁG: ez alatt azt értem, hogy vajon egyszer fog vele csak játszani vagy többször, akár évekig is nagyon kedves játékká válik a megvásárolt dolog. Mi sokszor tapasztaltuk, hogy a vágyott játékot egyszer a kezébe fogta a gyerek, utána a polcon vagy a játékos doboz alján végezte. A Bobocar is az olyan játékok közé tartozik, mellyel nagyon sokáig, akár hosszú évekig lehet játszani, sőt, évek kihagyásával a kamasz gyerekek is szívesen visszaülnek versenyezni egyet.

Kicsinek, kamasznak egyaránt szuper játék a Bobocar

4.EGYÉRTELMŰSÉG: ezt elsőre nehéz kitalálni, de mi már találkoztunk sajnos olyan játékkal, amit még mi, felnőttek sem értettünk: nem tudtuk, hogy mire való, nem tudtuk, hogyan kell játszani – bár elsőre nagyon jónak tűnt.

5.ÉRDEKESSÉG: ez is nehéz kérdés, hiszen ami elsőre érdekes, az nem biztos, hogy hosszú időre és többször is leköti a gyerekünket. Mi is tapasztaltuk már, hogy bár izgalmas volt a játék, a figura, a plüss, de többet nem akart vele játszani a gyerek. Ilyenkor mit tudunk tenni? Nálunk bevett szokás, hogy a közelben levő charity-be visszük el ezeket a játékokat, ha már minimum 1 éve nem nyúltak hozzá, mert így más kisgyerek szuper játéka lehet, és még támogattunk is vele jótékonysági szervezetet.

Ha szeretnél magatoknak otthonra egy igazán időtálló játékot, akkor irány a webshopunk, és nézd meg, hogy milyen színek közül válaszhatsz!

Recent Posts
0

Gépelje be a szöveget majd nyomjon Entert